Cercar en aquest blog

18/5/13

Torneig de CARCASSONNE gratuït.

Teniu ganes d'agafar els vostres homenets i convertir-los en pagesos que abasteixin les ciutats que tan esforç us ha costat construir? Us deixaran desenvolupar els vostres plans els contrincants o us empiparan eternament? Aconseguireu tancar el monestir abans que s'acabin les peces i recuperar el vostre homenet....?



Competició, estratègia, sort i moltes més coses és el que ens ofereix aquest magnífic joc: El Carcassone de Klaus- Jürgen Wrede, un joc que tot i que només té dotze anys de vida ja és llegendari!

Si teniu ganes de jugar una estona, competir, conèixer gent nova i si teniu la sort de cara, guanyar cap premi, no ho dubteu i inscriviu-vos al I Torneig de Carcassonne ciutat de Figueres, el proper divendres 24 de maig a les 17h de la tarda a la botiga de la Musaranya del C/ Col·legi.

Podreu gaudir també d'un fantàstic Carcassonne artesà, creat per Cris MiniMon (vegeu la imatge).



Hi haurà premi pel guanyador (un joc bàsic), i segon i tercer premi gentilesa de Llibres Low Cost de Figueres. Els tres primers podran obtenir plaça pel torneig nacional que es celebrarà a Madrid el mes de juny.
Us hi esperem a tots i a totes!

Inscripcions gratuïtes:
972 671 684 / 972510 684
 www.lamusaranya.blogspot.com